Főoldal

Főoldal

Bővebben...
Bemutatkozás

Bemutatkozás

Bővebben...
Programok

Programok

Bővebben...
Galéria

Galéria

Bővebben...
Vendégkönyv

Vendégkönyv

Bővebben...
Elérhetőségek

Elérhetőségek

Bővebben...
Kis-Állatpark

Kis-Állatpark

Bővebben...Hasznos tudnivalók

Dokumentumok

Házirend

Partnereink


Otp szép kártya
K&H szép kártya

Bemutatkozás

Kalandparkunk, mely a Dunakanyar legnagyobbja, a Börzsönyben, Törökmezőn található. Közel 10 hektáros területen elhelyezkedő kalandparkunkban a környezetbe illeszkedő pályák közül válogathatnak az ide látogatók. Magaslati kötélpályánkon a fák lombkoronájában bárki Tarzannak érezheti magát, a 600m hosszú Tiroli csúszópályán pedig garantált a fokozott adrenalin termelés és a szép kilátás.

A kalandpark kialakításánál a kicsikre is gondoltunk, kötélpályájuk átlagosan egy méter magasságban került kialakításra, így a szülők is kísérhetik, segíthetik őket a kalandozás közben. Nem csak a kötélpályán szórakozhat együtt kicsi és nagy, minden korosztálynak ajánljuk mászófalunkat is.
Levezetésnek, esetleg csak azért, mert jó móka.

A látogatóknak módjukban áll szállást foglalni nálunk, a kalandpark használatától függetlenül is. Tradícionális turistaházunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy minden felmerülő igényt kielégíthessünk. Jelenleg 120 fős, szálláshellyel, több mint 200 fő befogadására alkalmas teremmel, valamint meleg konyhás étteremmel várjuk kedves vendégeinket, egyénileg vagy csoportosan is.

A kalandparkon és turistaházon kívül is számos lehetőséget tartogat Törökmező.
A hétvégi program egy bográcsozással, szalonnasütéssel válhat teljessé, melyhez a tűzrakóhelyek és padok a réten adottak. Amíg az ebéd készül a gyerekek használhatják a játszóvárat, a focipályát, röplabdázhatnak és ping-pongozhatnak.

Amennyiben erejükből még futja, vagy egy következő alkalommal érdemes a környékben található további programlehetőségeket is felkeresni. Törökmezőről indul az Ipoly Erdő Zrt. börzsönyi erdők és rétek világát bemutató tanösvénye, melynek végén a Hegyes-tetőn lévő kilátóból csodálatos panoráma nyílik a Dunakanyarra. Tőlünk pár percnyi sétára található a Hét-vályú forráscsoport. De ha nagyobb túrára indulnánk akkor is jó helyen járunk, hiszen Törökmezőn áthalad az országos kéktúra útvonala is, melyet több, kisebb túraútvonal szintén itt keresztez.

Érdemes rendszeresen visszalátogatni hozzánk, hiszen az állandó lehetőségek mellett rendszeresen jelentkezünk újdonságokkal, akciókkal, fejlesztésekkel (pl.: éjszakai kalandpark, gyereknapi kedvezmény, önvédelmi tábor, szezonnyitó programok, stb.).

Főoldal | Bemutatkozás | Programok | Galéria | Árak | Kapcsolat |
Copyright © 2014 Dunakanyar Kalandpark Kft.
Minden jog fenntartva.